Alegere inspirată a viceprimarului cu atribuţii de primar, social democratul Cristian Ganea. El l-a numit pe Cristian Săndulescu, fost director de investiţii în Primăria Ploieşti până în anul 2009, în postul de consilier personal. Săndulescu va avea rolul de a urmării realizarea contractelor de investiţii aflate în derulare la Primăria Ploieşti, şi dată fiind experienţa sa suntem convinşi că de această dată, proiectele finanţate prin fonduri europene nu mai sunt în pericol.

Până în luna iunie 2016, municipalitatea este obligată să finalizeze toate proiectele aflate în desfăşurare în Ploieşti, finanţate din fonduri europene. Printre acestea amintim, reabilitarea tramvaiului linia 102, podul peste calea ferată din zona Billa, Parcul Municipal, reabilitarea Hipodromului sau reabilitarea termică a blocurilor de pe bld Republicii.

Revenirea lui Cristian Săndulescu în echipa Primăriei Ploieşti oferă, pentru prima oară în ultimele luni, siguranţa că lucrările vor fi aspru monitorizate, astfel încât, la 30 iunie 2016 toate şantiere din Ploieşti să fie închise!