Primăria Municipiului Ploieşti vă invită, în perioada 18 – 20 decembrie a.c., la un week-end de poveste, în care să redescoperiţi magia sărbătorilor de iarnă, alături de artişti mai mici sau mai mari.

Aceştia vor urca pe scena amenajată în zona Pasajul Pietonal – Centru, oferind un spectacol de neuitat, găzduit în cadrul „Târgului de Crăciun”, eveniment cu tradiţie pentru ploieşteni, organizat şi în acest an, în perioada 5 - 31 decembrie.

Astfel, vineri, 18 decembrie a.c., începând cu ora 18.00, pe scenă vor urca să încânte auditoriul, cu muzica instrumentală şi canto, 22 de elevi ai Şcolii Populare de Arte Ploieşti, urmaţi de 35 de elevi ai Colegiul Naţional „Jean Monnet”, cu un moment artist unic.

Seara se încheie cu piesa de teatru “D’ale lui Păcală”, pe scenă urmând să urce actorii de la Teatrul pentru copii “Ciufulici”.

Sâmbătă 19 decembrie a.c., seria spectacolelor continuă cu un moment muzical oferit de trupa “Hit Music Talent”, urmat de cântece dragi din tezaurul folcloric românesc interpretate de elevii de la Ansamblul FolcloricPrahova Junior”. Tot pe note muzicale ne vor purta şi artiştii Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti. Pe aceeaşi scenă vor urca sâmbătă şi dansatorii Ansamblului “Kimata”, care ne vor încânta cu dansuri tradiţionale greceşti.

Duminică, 20 decembrie a.c., pe aceeaşi scenă, vor răsuna melodii dragi sufletului din folclorul românesc ce vor fi interpretate de artiştii Ansamblului folcloric “Prahova” al Casei de Cultură „I. L. Caragiale” Ploieşti şi interpretul de muzică populară Marian Iamandi.

Seara se încheie cu piesa de teatru “Spiriduşii lui Moş Crăciun” pusă în scenă de actorii de la Teatrul pentru copii “Ciufulici”.