Întrunit ieri in sedinţă, Biroul Municipal al PSD Ploieşti a avut pe ordinea de zi şi discutarea cererii de demitere a viceprimarului cu atribuţii de primar Iulian Teodorescu.

Reamintim că opoziţia din Consiliul Local Ploiesti a depus la secretaritul instituţiei un proiect de hotărâre prin care solicită demiterea acestuia.

La finalul intâlnirii, contactat de Jurnalul Prahovean, consilierul social democrat George Botez, liderul grupului PSD ne-a declarat :
"In cadrul şedinţei Biroului Municipal al PSD Ploiesti din data de 9 decembrie a fost prezentat spre analiză proiectul de hotărâre iniţiat de consilierii PNL privind schimbarea din funcţie a domnului viceprimar cu atribuţii de primar Iulian Teodorescu. Membrii BPM au fost informaţi asupra raţiunilor care stau la baza acestei solicitari, aşa cum au fost prezentate de către iniţiatori şi au fost invitaţi să işi expună punctul de vedere. După dezbateri, concluzia unanimă a fost că aceasta situaţie trebuie analizată cu maximă atenţie, împreună cu conducerea judeţeană a partidului, intr-o şedinta ulterioară".