Lipsa de comunicare dintre diversele departamente sau instituţii din subordinea Primăriei Ploieşti este din ce în ce mai evidentă. Într-o societate în care internetul a înlocuit clasica scrisoare, directorii din Primăriei continuă să aibă antipatii personale şi să refuze să discute cu cei din alte departamente, pe principiul "eu sunt cel mai deştept şi cel mai frumos şi punct".

Cel mai recent exemplu îl reprezintă comunicatul TCE care ne anunţă că "In situatia in care in data de 07.12.2015 se va disputa meciul de fotbal PETROLUL PLOIESTI – DINAMO BUCURESTI, pe stadionul Ilie Oana, in intervalul orar 18:00 – 23:00, circulatia autobuzelor din traseele 5, 28, 36, 44b, 104 si 106 se va devia, astfel....."

Şi asta în situaţia în care reprezentanţii SGU au anunţat că nu mai pot permite ca Petrolul să joace pe Ilie Oană din cauza datoriilor.

Nu putem înţelege cum a putut trimite TCE un astfel de comunicat, înainte de a întreba la SGU dacă meciul va avea loc la Ploieşti. Era mult mai simplu şi ar fi fost evitată o situaţie penibilă.