Sala Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploieşti s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru iubitorii jazzului. Timp de patru zile, ploieştenii, şi nu numai, au umplut sala Filarmonicii ploieştene la toate concertele din program.

Un real succes a fost recitalul trupei Irina Sârbu Band. Prestaţia Irinei Sârbu, actriţă de profesie, a fost senzaţională. Spectatorii au apreciat vocea spectaculoasă a Irinei, atât ca timbru cât şi ca amplitudine, iar interpreta a răspuns bucuroasă bisurilor cerute de publicul ploieştean.

Recitalul Irinei Sârbu a fost urmat de cel al trupei Lee Hedley Blues Band. Surpriza inedită a acestui concert a fost ploieşteanul Cătălin Beciu, proaspăt "scăpat" de funcţia de secretar de stat pentru IMM.

Reciatalul a fost urmărit din public de Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului şi şeful de partid al lui Beciu.

Mai menţionăm, prezentarea lui Moşu Lungu şi trebuie să felicităm organizatorii care au reuşit, prin programul ales, să umple sala Filarmonicii la toate cele 9 concerte, spre deosebire de anii trecuţi ai Festivalului când în sală veneau doar câţiva împătimiţi ai jazzului.