După ce în şedinţa trecută au pus pe prim plan "indicaţiile de partid", aleşii liberali (mai degrabă ex-pedelişti) au revenit la sentimente mai bune şi au aprobat rectificarea bugetară pentru Clubul Sportiv Municipal, rectificare menită să asigure salariile restante ale sportivilor şi antrenorilor.

În lipsa lui Gheorghe Sârbu, locul de lider temporar al grupului PNL l-a luat juna Cristina Enache, care a încercat să explice că liberalii sunt mărinimoşi, chiar dacă executivul primăriei nu modificase proiectul de hotărâre. Mult mai experimentat, social democratul George Botez i-a explicat tinerei sale colege din opoziţie că fiind vorba despre o şedinţă de îndată, proiectele nu pot fi modificate.

„Este o rectificare de avarie, încât sportivii să îşi poată primi salariile restante şi să nu existe riscul ca ei să plece liberi de contract. Urmează să mai existe o rectificare, care să permită susţinerea activităţii până la finele anului”, a explicat şi consilierul social democrat Constantin Popa.

Oricum după un schimb de replici, proiectul prin care bugetul CSM este completat a fost aprobat, iar sportivii clubului ploieştean vor primi drepturile băneşti care sunt restante încă din luna iulie.