O veste tristă a făcut înconjurul redacţiilor din Ploieşti.O veste care  nu va  ţine prima pagină a  emisiunilor tabloid.

Moş Cioceanu, bătrânul care a dat numele intersecţie din Ploieşti, a decedat la vârsta de 95 de ani. A fost descoperit decedat (surse din Poliţie susţin că murise de câteva zile) în locuinţa sa.

Bătrânul ar putea fi simbolul proprietarilor din Ploieşti refuzând categoric să accepte demolarea căsuţei sale în perioada comunistă.

Ca ziarist l-am cunoscut pe bătrân în perioada în care  ziarele încă ieşeau pe print. Venea regulat la redacţiile în care am lucrat şi primea cel mai nou număr al ziarului. Citea presa frecvent şi era a curent  cu toate problemele urbei.

Apoi, l-am mai văzut pe bătrân din mers, când aşteptam la semaforul din intersecţia care îi poartă numele. Acelaşi personaj de poveste, cu barba albă, asemeni unui Moş Crăciun

Acum bătrânul a plecat într-o lume mai bună şi , sunt curioasă, cine va mai curăţa trotoarele de zăpadă... Moş Cioceanu a făcut înconjurul României, iarna trecută, când a ieşit şi, în ciuda vârstei înaintate, a deszăpezit cu lopata trotuarele din jurul căsuţei sale. Fotografia bătrânului care se lupta cu nămeţii a făcut înconjurul internetului.