De ieri, toate unităţile de învăţământ din oraşul Vălenii de Munte se pot lăuda că sunt dotate cu baze sportive moderne. Ultimul obiectiv de acest tip a fost inaugurat la Liceul Tehnologic Agromontan Romeo Constantinescu în prezenţa primarului Florin Constantin, a inspectorului general şcolar Horia Toma şi a preşedintelui CJ Mircea Cosma.

Florin Constantin, primarul oraşului Vălenii de Munte, le-a spus elevilor că a promis să investească „în tineret pentru că tinerii sunt viitorul localităţii”. El i-a rugat  pe liceeni să păstreze baza sportivă pentru a putea fi folosită de cât mai multe generaţii. Horia Toma, inspectorul şcolar general, a spus că se bucură că se fac investiţii în şcoli şi că elevii prahoveni au parte de condiţii europene de studiu.

Baza sportivă care constă într-un teren de joc cu suprafaţă sintetică a costat 257.000 de lei, fondurile provenind din bugetul local, şi a fost finalizată în două luni. În liceul Tehnologic Agromontan Romeo Constantinescu învaţă aproximativ 1.600 de elevi.