Patru ore si jumatare si peste 60 de proiecte pe ordinea de zi. Acesta este bilantul sedintei ordinare din luna septembrie a Consiliului Local Ploiesti.  Alesii au discutat, au dezbatut, iar la final s-au despartit, ca deobicei, prieteni.

Trebuie mentionat ca, de ieri, Consiliul Local are un nou membru. Geta Serban (PNL) il inlocuieste pe Daniel Puiu Neagu. Mai mult, alesii au aprobat actul aditional prin care fostul sediu al OMV Petrom este donat Primariei Ploiesti, aici urmand sa fie relocate institutii cultural artistice si serviciile sociale.

Viceprimarul cu atributii de primar,  Iulian Teodorescu a anuntat ca gratuitatea pentru transportul in comun va fi acordata doar pana la finalul acestui an (cum de altfel era si proiectul initial) si ca SGU va reface urgent gazonul de pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti

Alesii au aprobat si gratuitatea pentru copii la Zoo Bucov  dar si rectificarile bugetelor institutiilor din subordinea muncipalitatii.

Si inca odata, Opozitia si Puterea au facut front comun si au reusit sa aloce 1,5 milioane de lei pentru achizitionarea unor locuinte modulare necesare ploiestenilor fara adapost. Alocarea s-a facut la propunerea social democratului Robert Viscan, cel care a demonstrat ca si tinerii politicieni se pot implica in viata orasului.