TITLURILE ZILEI:
• Aplicaţia Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România    • Grindeanu: E inadmisibil să existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor. Situaţia nu poate fi tolerată    • Constanţa: Peste 20 de clădiri aflate în paragină, supraimpozitate cu 300 până la 500 la sută    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Aplicaţia Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România    • Grindeanu: E inadmisibil să existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor. Situaţia nu poate fi tolerată    • Constanţa: Peste 20 de clădiri aflate în paragină, supraimpozitate cu 300 până la 500 la sută    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 11:22:37

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Poliţiştii locali le-au pus gând rău comercianţilor ilegali din Ploieşti


25 august 2015

citeşte totul despre:
cuprinse,
consiliul,
comertului,
bauturi,
detaliu,
identitate,
local,
municipiului,
pietelor,
prevederile,
prevenirea,
sanctionat,
studiurating     (123 vizualizări)

Poliţiştii locali din cadrul Poliţiei Locale Ploieşti au desfăşurat în municipiu, acţiuni pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale. În consecinţă, au fost aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora fiind de 11.290 lei, informează instituţia într-un comunicat de presă.

Agenţii au sancţionat abandonul deşeurilor menajere pe domeniul public, în alte locuri decât cele special amenajate, consum de băuturi alcoolice pe domeniul public, comerţ stradal neautorizat, deţinerea de acte de identitate expirate, circulaţia cu atelaje hipo pe alte trasee decât cele stabilite de municipalitate, apelarea la mila publică, precum şi pentru nerespectarea unei bune conduite a conducătorilor de autovehicule pe raza localităţii – potrivit competenţelor legale.

Poliţişii locali au acţionat şi pentru depistarea comercianţilor ilegali din zonele adiacente Pieţelor Nord şi Halele Centrale. Astfel, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Comercial împreună cu lucrătorii Serviciului Ordine Publică şi Pază au depistat, în cursul zilei sâmbătă, 22 august 2015,  un număr de 13 persoane care nu respectau amplasamentele stabilite de municipalitate şi comercializau ilegal produse agroalimentare pe domeniul public.

Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1100 lei - în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 228/2006 pentru aprobarea Regulamentului de gospodărire a municipiului, care prevede la pct. 1 art. 6.1.: “desfăşurarea comerţului stradal pe alte amplasamente decât cele aprobate de Consiliul Local, pe bază de Plan Urbanistic de Detaliu sau studiu de amplasare” constituie contravenţie, iar sancţiunile sunt cuprinse între 500 şi 1500 lei pentru persoanele fizice şi între 1000 şi 2500 lei pentru persoanele juridice.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online