Corpul de Control al Ministrului Educaţiei a început o anchetă la o şcoală din Ploieşti, după ce o învăţătoare a fost acuzată de un părinte că şi-a jignit şi umilit elevii în timpul orelor.

Potrivit Ştirile TVR, învăţătoarea Angelia Puie, de la şcoala „Nicolae Titulescu” din Ploieşti, a fost înregistrată.

„Ce faci, fetiţo, acolo? Eşti nezdravănă la cap?! Ţi-ai făcut fişa? Deci, dacă mai vin o dată în clasă şi vă aud alergând… şi urlând, e vai de pielea voastră! Stai puţin, că nu se poate aşa ceva! Ce ai de vorbit, fato?! Măi, frate! Deci, au trecut zece minute din oră până vă fac vouă observaţii!”, a fost surprinsă spunând învăţătoare într-o înregistrare.

Mama unei fetiţe a spus că înregistrarea este din luna octombrie, anul trecut. Ar fi decis să facă acest lucru după ce copilul a venit plângând la nici trei săptămâni de la începutul anului şcolar.

„Te mănâncă limba! Şi pe tine şi pe nesimţita aia! Mă, voi n-aţi înţeles că sunteţi la şcoală?! Că nu mai sunteţi la clasa pregătitoare, la grădiniţă cum ar veni. Voi aveţi probleme cu capul!

Mâna la spate, toată lumea! Deci, dacă vă mai fac observaţii, pe cuvântul meu că vă dau afară din clasă! Nu vă mai suport aici!”, a mai fost înregistrată spunând învăţătoarea.

Învăţătoarea are o carieră de 39 de ani, iar anul viitor ar fi urmat să iasă la pensie.