Conform reprezentanţilor Primăriei Ploieşti, lucrările din oraş sunt în grafic. Astfel, în cadrul Comitetului care analizează stadiul lucrărilor a fost analizată fiecare lucrare în parte şi , se pare, că nu sunt întârzieri majore, scrie PHON.ro

“Nu sunt întârzieri, graficele sunt reactualizate permanent. Săptămânal este organizat comandamentul pentru lucrări şi încercăm ca lucrările să se termine la termenele stabilite”, a declarat Andrei Ţurcanu, consilierul personal al lui Iulian Teodorescu, viceprimarul cu atribuţii de primar interimar al Ploieştiului.

Conform PHON.ro, cele mai avansate  lucrări sunt pe tronsonul liniei de tramvai 101, etapa 1 şi etapa 2, acestea fiind realizate în proporţie de 81% şi 64,42%, iar pe tronsonul liniei de tramvai 102, etapa 1, lucrările sunt finalizate în proporţie de 86,55%. Mai întârziate sunt lucrările pe tronsonul 102, etapa 2, care sunt realizate doar în proporţie de 22%.

Tot la 22% au ajuns şi lucrările la pasajul de la Gara de Vest, dar şantierul de aici a fost deschis în luna martie. La Parcul Municipal Vest lucrările sunt finalizate într-un procent de 25%, dar se pare că vor fi finalizate în luna noiembrie a acestui an.

Şi la Hipodromul din Ploieşti lucrările continuă, pe şantierul deschis la finalul anului 2014 lucrările foiind executate într-un procent de 32%.

Vă reamintim că termenul de finalizare a lucrărilor finanţate din fonduri europene este 31 decembrie 2015, dar reprezentanţii municipalităţii au anunţat că au obţinut o amânare de aproximativ 60 de zile pentru toate investiţiile din oraş.

SURSA: PHON.ro