Tensiunile din cadrul echipei Petrolul Ploieşti ar putea să se încheie pe 18 iunie, când trebuie votat planul de reorganizare al societăţii comerciale. Dacă creditorii nu vor aproba acest plan, firma va intra în faliment. iar sigla, palmaresul şi brandul vor reveni în patrimoniul Primăriei Ploieşti.

Iulian Teodorescu, viceprimarul cu atribuţii de primar interimar al Ploieştiului, susţine că municipalitatea este pregătită să preia finanţarea echipei.

"Primaria Ploiesti va asigura în acest caz finanţarea echipei de fotbal a Ploieştiului. Petrolul Ploieşti este un brand foarte important pentru ploieşteni şi vom trata situaţia ca atare. Dacă va fi cazul, o vom lua de la capăt! În calitate de ploieştean şi eu îmi doresc o echipă de fotbal care să înregistreze rezultate deosebite. Cred că ar trebui să punem accentul pe grupele de juniori, astfel incât peste câţiva ani în lotul Petrolului să fie cât mai mulţi jucători crescuţi la Ploieşti. Vom vedea ce se intampla pe 18 iunie. Până atunci nu doresc sa comentez mai mult”, a declarat Teodorescu, pentru phon.ro

SURSA:phon.ro