În perioada 12 mai – 17 mai a.c., Primăria Ploieşti, Teatrul Toma Caragiu şi Asociaţia Culturală Viitor Art organizează cea de-a cincea ediţie a Festivalului de Teatru Toma Caragiu.

            Programate atât la sediul teatrului, cât şi într-un spaţiu inedit, pus la dispoziţie de Proleasing Motors Ploieşti, Întâlnirile regizorale urmăresc crearea unei comunitati profesionale cât mai puternice, reflexive şi dinamice, dar şi formarea unui public receptiv la discursurile artistice contemporane.

            In acest an, in urma selectiei realizate de criticul de teatru Andreea Dumitru, pe afişul festivalului se vor regăsi opt producţii semnate de figuri exemplare ale teatrului din România – regizori consacrati sau creatori debutanti, voci ale noului teatru independent – care isi vor expune viziunile, perspectivele, modalitatile de lucru cu actorul, cu textul, cu spatiul.

            Biletele pentru spectacolele prezente in festival vor fi puse în vânzare incepând de miercuri, 22 aprilie, la Agenţia de bilete a teatrului (tel. 0244.522.774, e-mail [email protected]). Preţul unui bilet este de 50 lei.

            Programul complet al Festivalului de Teatru Toma Caragiu poate fi consultat la Agenţia teatrului, pe www. teatruploiesti.ro şi pe pagina oficială de Facebook a Festivalului.