Trei turişti au rămas blocaţi, duminică, pe un traseu montan din Masivul Bucegi, ei solicitând ajutorul salvamontiştilor şi spunând că nu mai ştiu să se întoarcă în staţiunea Buşteni întrucât au ieşit de pe drumul marcat, astfel că echipe de salvatori au pornit în căutarea lor.
 
Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, trei turişti au plecat, duminică, în jurul orei 11.00, din staţiunea Buşteni pe traseul Jepii Mici, pe Valea Caraimanului, însă au rămas blocaţi întrucât nu mai pot să înainteze şi nici nu mai ştiu să se întoarcă pe drumul pe care au urcat, conform Mediafax.
Astfel, ei au sunat la Salvamont, spunând că au ieşit de pe drumul marcat, dar nu au putut preciza cu exactitate unde se află.
 
Echipe de salvatori au plecat în căutarea lor, dar operaţiunea este una dificilă, în condiţiile în care pe munte zăpada depăşeşte un metru grosime, la altitudini mari.

Salvamontiştii le reamintesc turiştilor că, în această perioadă, traseele din Masivul Bucegi sunt închise şi le recomandă să nu se îndepărteze de cabane atunci când urcă la munte, întrucât în unele zone stratul de zăpadă este atât de gros încât acoperă marcajele de pe traseele montane.