Ploieştiul are de astăzi un nou viceprimar. Social democrata Iolanda Băzăvan a fost desemnată să preia atribuţiile viceprimarului, prin votul consilierilor locali. Jurnalul Prahovean a fost prima publicaţie care a publicat informaţia că Iolanda Băzăvan va deveni viceprimar al municipiului, încă din data de 13 martie

Noul viceprimar a primit 14 voturi pentru, înregistrându-se o abţinere. De la vot au lipsit consilierii noului PNL, care au părăsit sala nemulţumiţi de faptul că aleşii locali nu au validat un nou consilier local propus de fostul PDL. Postul este revendicat şi de partidele din fostul USL, care motivează că demisionarul Sorin Constantin îşi completase adeziunea la PSD. Validarea unui nou consilier local va fi posibilă, cel mai probabil, după ce Parlamentul României se va pronunţa în legătură cu efectele OUG 55, legea de adoptare a acestei ordonanţe fiind declarată neconstituţională de către Curtea Constituţională a României.

Până atunci, Iolanda Băzăvan va prelua atribuţiile de viceprimar, în condiţiile în care viceprimarul Iulian Teodorescu le-a preluat pe cele de primar interimar.

Mamă a doi copii, Iolanda Băzăvan este soţie de preot şi lucrează ca analist la Asesoft. Potrivit declaraţiei de avere deţine, împreună cu soţul său,  un teren intravilan la Plopu, în Prahova, un apartament în Ploieşti, două autoturisme şi are două credite, în valoare totală de 22.000 de euro.