Protestul spotan declanşat de poliţiştii locali ploieşteni nu a rămas fără ecou. Astfel, în urma unor discuţii purtate de conducerea Poliţiei Locale cu reprezentanţii Primăriei Ploieşti a fost identificată o soluţie provizorie care va fi folosită până la apariţie normelor metodologice de aplicare a hotărârii de Guvern prin care şi poliţiştii locali pot primi norma de hrană.

Conform informaţiilor primite la redacţie, agenţii vor primi, până pe 20 martie, norma de hrană pentru lunile ianuarie şi februarie.

Vă reamintim că mai mulţi angajaţi ai Poliţiei Locale Ploieşti au declanşat un protest spontan, refuzând să mai iasă pe stradă pentru a asigura ordinea publică, după ce au aflat că nu vor primi norma de hrană prevăzută prin hotărâre a Consiliului Local.

Aproximativ 170 de poliţişti de la ordine publică şi serviciul rutier din cadrul Poliţiei Locale Ploieşti beneficiază de norma de hrană de 24 de lei pentru fiecare zi calendaristică, sumele fiind alocate prin hotărâre a Consiliului Local de la bugetul municipiului Ploieşti.