Deputatul Sorin Teju (PLR) a fost rănit grav, vineri seară, într-un accident petrecut pe DN 1 A, judeţul Prahova, în care o persoană a murit şi alte patru au fost rănite, între victime numărându-se şi soţia parlamentarului, care este în comă profundă, scrie Mediafax

Accidentul rutier s-a produs, vineri seară, pe drumul naţional 1 A, în localitatea Lipăneşti, din judeţul Prahova, şi s-a soldat cu un mort şi cinci răniţi.

Deputatul, aflat într-un autoturism împreună cu soţia sa şi o altă persoană, a suferit o dublă fractură de gambă şi a fost dus de urgenţă la Spitalul judeţean din Ploieşti, au declarat corespondentului MEDIAFAX surse medicale.

Soţia parlamentarului,inspector şcolar general - adjunct în cadrul Inspectoratului Şcolar Prahova, este în comă profundă, iar o altă femeie este, de asemenea, în comă. Alte două persoane au suferit politraumatisme, însă viaţa lor nu este în pericol.

Persoana care a murit în accident se afla în maşina condusă de parlamentarul prahovean, iar medicii de la ambulanţă au încercat să o resusciteze la locul accidentului, însă fără rezultat.

La faţa locului,  au ajuns cinci echipaje medicale, pompierii de la descarcerare şi mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere. Potrivit unor surse, citate de Mediafax, deputatul se afla la volanul maşinii Camerei Deputaţilor, când un autoturism Mercedes a intrat pe contrasens lovind frontal  vehiculul parlamentarului

Traficul rutier în zona accidentului a fost întrerupt aproape o jumătate de oră.