Judeţul Prahova se află sub cod portocaliu de ninsoare şi vreme rea, iar ninsoarea dă de cap şi ploieştenilor. Conform directorului RASP Ploieşti, Radu Brânzei, în Ploieşti, operatorul de salubritate, Rosal, acţionează cu toate utilajele. „Deszăpezirea a demarat, ieri seară la ora 20.00 şi s-a lucrat non stop. A fost un moment critic la ora 1.00 noaptea, atunci când ninsoarea a fost foarte puternică, dar am reuşit să trecem peste acest hop. În urma discuţiei pe care am avut-o cu domnul primar am schimbat procedura de deszăpezire, aş putea spune din mers. Am împărţit oraşul în 14 zone, iar un angajat Rosal răspunde de câte o zonă. Se intervine pe toate străzile, nu doar pe cele principale, aşa cum se întâmpla până acum”, ne-a declarat directorul RASP, care este „cât de cât mulţumit” de modul în care se desfăşoară deszăpezirea oraşului.

„Angajaţii RASP au posibilitatea de a verifica permanent străzile pe care se intervine şi am stabilit şi un sistem de control al celor de la Rosal. Încercăm să acţionăm astfel încât ploieştenii să fie cât mai puţin nemulţumiţi. Este normal ca omul să îşi dorească să poată să îşi scoată maşina din parcare atunci când se întoarce acasă”, ne-a mai spus Brânzei.

Directorul RASP ne-a asigurat că niciunul dintre angajaţii Regiei nu vor pleca acasă până când oraşul nu va fi deszăpezit în totalitate.

Vă reamintim că în Ploieşti a început să ningă încă de duminică seara de la ora 19.00, iar Prahova se află sub avertizare COD PORTOCALIU de vreme severă până în această seară la ora 18.00.