Primăria Ploieşti invită ploieştenii la deschiderea oficială a sărbătorilor de iarnă, eveniment care va avea loc vineri, 5 decembrie, în ajun de Moş Nicolae, pe pietonalul din zona centrală.

Copiii, însoţiţi de părinţi şi bunici, se vor putea bucura de atmosfera sărbătorilor de iarnă ascultând colinde interpretate de corurile Liceului de Artă şi ale pompierilor din Boldeşti Scăeni. Spectacolul respectiv va debuta la ora 16.30 şi va fi urmat la ora 17.30 de un recital de folclor susţinut de Filarmonica „Paul Constantinescu” şi interpreţii Ionuţ Dolănescu şi Violeta Visarion Barac. Începând cu ora 18.00, Fuego va aduce în dar colinde şi cântece, care vor aminti de farmecul şi magia Crăciunului.

Aprinderea luminilor de sărbătoare va avea loc la ora 18.30 iar momentul deosebit va fi însoţit de un spectaculos foc de artificii. Seara magică va continua cu spectacolul „Capra cu trei iezi” susţinut de actorii Teatrului pentru copii „Ciufulici” Ploieşti.

Municipalitatea ploieşteană va încheia evenimentul festiv în spiritul lui Moş Nicolae şi le va oferi mici cadouri  copiilor prezenţi la sărbătoare.