Proiectul “Reabilitarea şi modernizarea secţiilor de obstetrică şi neonatologie” pentru corpul D, etajul 1, din Spitalul Obstetrică Ginecologie Ploieşti a ajuns la final.

Proiectul a fost  finanţat  de BEI prin acordul de împrumut nr.22943 ratificat prin  contractul nr.17 din 26.11.2012 iar autoritatea contractantă a fost Ministerul Sănătăţii  prin Unitatea de Management a Proiectelor  a Băncii Mondiale APL 2. Valoarea totală a proiectului a fost 1,7 milioane euro la care se adaugă şi contribuţia Consiliului Judeţean Prahova în valoare de 1 milion de lei.

Finalitatea proiectului a constat în realizarea a şapte unităţi de naştere individuală, trei săli de operaţie, trei saloane de ATI, reabilitarea Sterilizării Centrale. Toate aceste spaţii au fost regândite, reproiectate şi reabilitate în totalitate, în conformitate cu normele actuale, dotate cu echipament de înaltă performanţă şi calitate.

În acest moment, proiectul de reabilitare s-a încheiat, urmează procesul de recepţie şi dare în folosinţă, cu toate etapele corespunzătoare.