Au început lucrările la o sală de sport multifuncţională în comuna Păuleşti. Debutul lucrărilor s-a în prezenţa preşedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma. Valoarea investiţiei se ridică la suma de 3.266.450 lei, iar fondurile vor fi alocate de Compania Naţională de Investiţii. Consiliul Local Păuleşti contribuie la proiect cu terenul de 10.000 m2 pe care va fi amplasată sala şi cu utilităţile necesare construcţiei: apă, canalizare, gaze şi energie electrică. Lângă sala de sport vor fi amenajate  două terenuri  de minifotbal şi tenis plus parcări şi alei pietonale.

Pe raza comunei Păuleşti nu există nici o sală de sport, iar în perioada rece a anului copiii nu au unde să practice orele de sport. De noua sală de sport se vor bucura atât elevii Şcolilor din Păuleşti cât şi cei din Găgeni, dar şi iubitorii de sport din comună.

Totodată, în acest moment căminul cultural este reabilitat tot cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii. În perioada următoare administraţia locală va semna contractul de finanţare pentru construirea a două blocuri ANL, valoarea totală a celor trei investiţii ridicându-se la suma de 10 milioane de lei.