Mihai Sturzu, deputat şi membru al trupei Hi-Q, l-a vizitat, în această dimineaţă, pe primarul Iulian Bădescu. „De câte ori trec prin Ploieşti îl mai vizitez pe Iulian. Nu am discutat politică, am băut doar o cafea şi atât”, a declarat acesta în timp ce aştepta liftul.

Nu este prima oară când deputatul PSD îl vizitează pe edil. În martie, Mihai Sturzu a mai făcut o vizită la etajul trei al Palatului Administrativ. Atunci a declarat că a venit să-l întrebe pe Iulian Bădescu cum funcţionează Parlamentul şi cum se elaborează proiecte de legi.

Deputatul Mihai Sturzu nu scapă nicio ocazie să îşi facă vreo apariţie la Ploieşti. Ultima oară, a participat la Conferinţa judeţeană a TSD, de la începutul acestei luni, unde a fost desemnată conducerea organizaţiei. Vizita lui Sturzu ar putea avea şi o conotaţie electorală, dar fiind că parlamentarul social democrat doreşte să devină preşedintele TSD. Numai că în cursa electorală s-a înscris şi Ioana Pop, actualul secretar general al TSD, care se bucură de susţinerea premierului Victor Ponta. Tot şef la TSD îşi doreşte să devină şi Andrei Tinu, fiul jurnalistului Dumitru Tinu