Lovitură de teatru în Dosarul Mircea Cosma, dosar care a bifat un nou termen de judecată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Daniel Alixăndrescu, fostul director al Direcţiei de Patrimoniu, din Consiliul Judeţean Prahova, i-a explicat judecătorului că şeful său direct era Mircea Roşca, în perioada aceea vicepreşedinte al CJ, tot Roşca fiind şi cel care a semnat contractele pentru care Mircea Cosma este acuzat de corupţie, luare de mită şi abuz în serviciu.

"Nu am facut parte din comisia de licitatie, aceasta fiind condusa de vicepresedintele Consiliului Judetean Rosca Mircea, seful meu ierarhic. Nu am avut acces la documentele de licitatie si nu aveam drept a le vedea. Comisia de licitatie, pe parcursul desfasurarii procedurii, nu mi se subordoneaza mie si nici altor persoane din conducerea Consiliului Judetean", a spus Alixăndrescu în faţa judecătorului de la ICCJ

ÎCCJ a dispus la termenul de joi, 9 octombrie, ca Răzvan Alexe şi Daniel Alixăndrescu să rămână în arest la domiciliu. La termenul de joi a fost audiat şi deputatul Vlad Cosma.

Următorul termen de judecată este pe 12 noiembrie, atunci când va fi audiat şi Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova.