Un autoturism care circula în luni seară pe DN1,  a căzut într-o râpă în zona serpentinelor de la Posada, de la o diferenţă de nivel de aproximativ 30 de metri. Din fericire femeia care se afla la volan s-a ales doar cu o spaimă pe măsură.

Incidentul a avut loc din cauza vitezei neadaptate pe carosabilul umed, tânăra aflată la volan a pierdut controlul iar maşina a lovit parapetul şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, ajungând  astfel, în râpa adâncă de 30 de metri, chiar lângă o conductă de gaze. La faţa locului au sosit imediat echipajele de la ambulanţă şi ISU, care au asigurat zona şi au scos-o pe tânără, teafără din maşină.

 Locuitorii din zonă se tem că se pot trezi şi cu alte autototurisme în gospodăriile lor şi dau vina pe autorităţi că nu refac parapeţii de protecţie, distruşi în urma nenumăratelor accidente rutiere. Incidentul nu a fost unul singular, în decurs de doar o jumătate de o oră, în aceeaşi zonă,  alte două autoturisme au fost avariate după ce şoferii acestora nu au adaptat viteza pe carosabil umed şi s-au tamponat în trafic.Traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de jumătate de oră.