Consilierii judeţeni din partea opoziţiei şi-au încordat muşchii şi au blocat două proiecte pentru care era nevoie de voturile a două treimi din numărul de consilieri.

Primul proiect picat viza mandatarea reprezentanţilor CJ Prahova în Adunarea Generală a Acţionarilor la Compania de Servicii Publice şi Energii Regenerabile Prahova SA pentru vânzarea unor active. În cauză era vorba de trei autovehicule şi o platformă/remorcă pe care societatea nu le mai foloseşte, precum un autocar Mercedes Tourismo din 2003, (valoare neamortizată 203.402 lei); Cap tractor Roman din 2006 (valoare neamortizată 83.773 lei); platformă transport din 2006 (valoare neamortizată de 45.712 lei); autoturism Renault Scenic.

Al doilea proiect respins viza aprobarea trecerii imobilului în care îşi desfăşoară activitatea primăria Mizil din proprietatea publică a judeţului către în proprietatea publică a oraşului Mizil. În cauză este vorba de o suprafaţă construită de 582 mp şi un teren de 976 mp.

Concluziile unora dintre consilieri puterii a fost că ar mai nevoie de atragerea unui vot dintre cei de la opoziţie. Iar cum de la 1 septembrie s-a dat liber la migrarea „unidirecţională“ sunt aşteptate multe surprize şi la Consiliul Judeţean.