Şedinţa extraordinară a Consiliului Local, convocată la o zi după şedinţa aprinsă de luni, a decurs fără probleme şi în timp foarte scurt, mai ales că proiectele cu „probleme“ au fost scoase de pe ordinea de zi. Faţă de şedinţa de luni, au participat 21 de consilieri, cu unul mai puţin. De data aceasta grupul puterii avea 11 consilieri, iar cel al opoziţiei 10.

Un proiect privind transmiterea în folosinţă gratuită a unui teren de 298 mp către o asociaţie adventistă nu a putut intra pe ordinea de zi, prin votul consilierilor.

În rest, toate cele 11 proiecte aflate pe ordinea de zi au trecut uşor cu votul unanim. Majoritatea vizau aprobarea statelor de funcţii şi organigrame la instituţii subordonate primăriei.

Cel mai important proiect adoptat de către consilieri a fost cel privind preluarea de către municipalitate a sălilor şi grădinilor de spectacol cinematografic precum şi terenurilor aferente acestora. Acesta vizează preluarea a două cinematografe (Patria şi Modern) din administrarea RADEF. Preluarea acestor săli se anunţă a fi problematică.