TITLURILE ZILEI:
• Aplicaţia Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România    • Grindeanu: E inadmisibil să existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor. Situaţia nu poate fi tolerată    • Constanţa: Peste 20 de clădiri aflate în paragină, supraimpozitate cu 300 până la 500 la sută    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Aplicaţia Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România    • Grindeanu: E inadmisibil să existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor. Situaţia nu poate fi tolerată    • Constanţa: Peste 20 de clădiri aflate în paragină, supraimpozitate cu 300 până la 500 la sută    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 11:18:48

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


RATP face o concesie de 3 ore în privinţa traseului 2


13 august 2014

citeşte totul despre:
ratp ploiesti,
tce ploiesti,
primaria ploiesti,
transport public ploiesti,
traseul 2 ploiesti,
traseul 2 ratp,
modificare traseu 2,
modificare traseu ratp,
municipiul ploiesti,
gara de sud ploiesti,
gara de vest ploiesti,
calatorii ploiestenirating  rating  rating  rating  rating     (495 vizualizări)

După ce ieri Primăria Ploieşti a anunţat că modifică ruta traseului 2 al RATP, prin faptul că acesta nu va mai circula până la Gara de Sud, în urma reacţiilor negative a numeroşi ploieşteni, conducerea TCE SA a revenit asupra deciziei şi a făcut suprema concesie: Traseul 2 îşi va păstra ruta tradiţională Gara de Vest - Gara de Sud timp de trei ore, dimineaţa (orele 5-8). Astfel că după ora 8, autobuzele traseului 2 vor face stânga la ieşirea de pe strada Maramureş pentru a ajunge în staţia de la Palatul Culturii. Călătorii vor face curse între staţii, pe o căldură toridă, pentru a se urca în autobuzele altor trasee, numai pentru a ajunge la Gara de Sud. Măsura va intra în vigoare de joi, 14 august.  În plus, călătorii care nu sunt din Ploieşti vor fi obligaţi să mai cumpere un bilet şi asta dintr-un capriciu al societăţii de transport public. Motivul oficial al acestei modificări a fost cel a decongestionării traficului pe Bulevardul Independenţei, însă această arteră este cea mai puţin aglomerată din oraş, singura problemă reprezentând-o intersecţiile semaforizate cu străzile Maramureş (lângă Muzeul de Artă) şi Gheorghe Lazăr, zone unde maşinile care vin dinspre Gara De Sud formează coloane lungi până la fosta Casă a Căsătoriilor. Aici problemă rezidă şi în nesincronizarea semafoarelor din aceste intersecţii.

Iată comunicatul Primăriei Ploieşti:

„Începând cu data de 14 august 2014, în mod experimental, traseul 2 va circula în intervalul orar 5 – 8 pe ruta Gara Vest - Gara Sud şi retur, după care cursele traseului 2 se vor asigura pe ruta Gara Vest – Palatul Culturii şi retur. Sensul Gara Vest - Palatul Culturii: Ruta: Domnişori, Mărăşeşti, Plăieşilor, Maramureş, Piaţa Victoriei, B-dul Republicii.  Staţii: Gara Vest, Aleea Vitioarei, Eroilor, Plăieşilor, Liceul Mihai Viteazul, Palatul Culturii. Sensul Palatul Culturii - Gara  Vest: Ruta: Piaţa Eroilor, B-dul Republicii, Piaţa Victoriei,  Jurnalist Gabi Dobre, C.T. Grigorescu, Kutuzov, Mărăşeşti, Domnişori. Staţii: Palatul  Culturii, Jurnalist Gabi Dobre, Panificaţie, Eroilor, Domnişori, Spitalul CFR, Gara de Vest. Călătorii care doresc să ajungă din Gara de Vest la Gara Sud vor putea utiliza traseul 2 până în staţia Liceul Mihai Viteazul, după care din staţia PTTR unul din traseele 1, 30, 32, 101, 202 sau 44. La  sensul  spre Gara Vest vor putea utiliza până în staţia Palatul Culturii unul din traseele mai  sus menţionate, iar de  aici  traseul  2“.

Se pare că reprezentanţii autorităţii locale au înţeles foarte puţin din problema iscată de aplicarea acestei decizii arbitrare, mai ales că a fost luată fără consultarea călătorilor, în prealabil.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online