Reprezentanţii Conpet şi cei ai Consiliului Local Ploieşti s-au întâlnit a doua oară pentru a negocia preluarea complexului sportiv – fosta bază „Voinţa“ - de pe strada Curcubeului, unde funcţionează cubul sportiv Conpet.

Discuţiile s-au blocat însă în două rapoarte de expertiză, privind inventarierea imobilelor şi realizate de fiecare parte, care nu concordă.

Atât Primăria cât şi Conpet au realizat separat câte un raport de expertiză, însă la confruntarea datelor s-au constatat diferenţe flagrante. Singura concluzie a întâlnirii a fost ca întreaga documentaţie să fie refăcută, până la următoarea întâlnire, programată pe data de 5 august.

Discuţiile au pornit de la dorinţa conducerii Conpet de a cumpăra terenul de 900 mp pe care se află clădirea centrală a companiei, de pe strada 1848. Terenul este acordat prin concesiune companiei amintite, însă aceasta doreşte să devină proprietar pe acesta. În schimb, primăria şi Consiliul Local ar dori să facă un schimb prin care să obţină baza sportivă Voinţa.